Bezoekersinformatie voor duel met VVV: Abe Lenstra stadion later dan normaal geopend

30 oktober 2023 14:21

Dinsdagavond 20.00 uur staat de bekerwedstrijd tegen VVV-Venlo op het programma. De toegangspoorten gaan normaliter anderhalf uur voor de aftrap open, maar nu is dat één uur voor aanvang van het duel. vanaf 19.00 uur kunnen supporters dus het stadion betreden. Vanaf dat moment is ook de kassa bij Ingang E open voor losse kaartverkoop.

HKF1890


Wegwerkzaamheden
Kom je met de auto naar het stadion? Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files. Wil je meer weten? Kijk dan op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.


sc Heerenveen start met nieuw initiatief: samen rijden.
Bij sc Heerenveen willen we samen vooruit. Niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. Daarom kunnen supporters dat nu letterlijk, door met elkaar te carpoolen naar de uit- en thuiswedstrijden! We willen gaan voor een beter milieu en mensen verbinden. Daarom lanceren we, in samenwerking met Slinger, een platform dat samen rijden mogelijk maakt.


Arriva-regeling geldt niet dit duel

In het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Dit geldt niet bij de wedstrijden in het bekertoernooi.


Herinnering: Ingang O definitief gesloten
In de bezoekersinformatie voor het thuisduel met NEC werd al gemeld dat Ingang O definitief dicht is. Deze mededeling is dus een reminder. Dat Ingang O niet meer gebruikt wordt, heeft te maken met een besluit is van de lokale vierhoek. Rondom het gastenvak is een speciaal bezoekersgebied afgezet. Supporters die normaliter deze ingang nemen, kunnen nu bij Ingang T naar binnen. Ook de oostingang van de Passage is niet meer te gebruiken. De ingang aan de westzijde, de Abe Lenstra Boulevard, is wel open.