Bezoekersinformatie voor thuisduel met Almere City

30 november 2023 10:00

Vrijdagavond om 20.00 uur staat de thuiswedstrijd tegen Almere City op het programma. De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 18.30 uur, open. Er zijn al bijna negentienduizend kaarten verkocht voor dit duel.

28102023313923 DSC 1732 (1)Wegwerkzaamheden

Kom je met de auto naar het stadion? Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files. Wil je meer weten? Kijk dan op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.


Samen rijden naar het stadion
Bij sc Heerenveen willen we samen vooruit. Niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. Daarom kunnen supporters dat nu letterlijk, door met elkaar te carpoolen naar de thuiswedstrijden! We willen gaan voor een beter milieu en mensen verbinden. Daarom lanceren we, in samenwerking met Slinger, een platform dat samen rijden mogelijk maakt.


Arriva-regeling

Ook in het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Op vertoon van een geldige seizoenkaart kunnen supporters drie uur voor en drie uur na de wedstrijd gebruik maken van de Arriva bussen en treinen. Seizoenkaarthouders hoeven de Glimble-app niet meer te gebruiken, zoals vorig seizoen het geval was. Wil je alle voorwaarden lezen? klik dan op onderstaande button.


It Pompebledsje

Traditiegetrouw wordt zaterdagavond It Pompebledsje weer verkocht voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Almere. Met het kopen van het boekje maken supporters kans op mooie prijzen. De uitslag van de verloting is in de rust te zien op de grote schermen in het stadion en vanaf dat moment ook terug te vinden op onze website.