Bezoekersinformatie voor thuisduel met FC Metz: seizoenkaarthouders gratis

04 augustus 2023 14:00

Zaterdagmiddag staat de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het programma. Deze wordt gespeeld tegen FC Metz in het Abe Lenstra stadion, aftrap 15.00 uur. Seizoenkaarthouders kunnen op vertoon van hun kaart kosteloos naar binnen. Niet-seizoenkaarthouders kunnen voor tien euro een ticket kopen in de ticketing-omgeving of op de wedstrijddag bij de fysieke kassa bij Ingang E.

Stadion Open


Noord- en oosttribune open
Voor dit oefenduel geldt vrije zit, wat betekent dat supporters zich niet hoeven te houden aan het vak, de rij en de stoel op het kaartje. Fans met losse tickets kunnen plaatsnemen op de oosttribune, seizoenkaarthouders hebben de beschikking over zowel de noord- als oosttribune. 

Ingang E en G open
Omdat supporters niet door het hele stadion mogen zitten, zijn niet alle ingangen open. Fans kunnen via Ingang E en G naar binnen. De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap open, dus om 13.30 uur. 

Wegwerkzaamheden A32
Kom je met de auto naar het stadion? Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files. Wil je meer weten? Kijk dan op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl