Bezoekersinformatie voor thuisduel met RKC: kaartenactie en wegwerkzaamheden

11 augustus 2023 11:00

We gaan weer beginnen! Zaterdagavond om 18.45 uur staat de eerste competitiewedstrijd op het programma tegen RKC Waalwijk. Kom jij de ploeg van Kees van Wonderen steunen in het Abe Lenstra stadion? De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 17.15 uur, open. Lees hier de verdere bezoekersinformatie.

IMG 4983


Kaartenactie

Om het seizoen goed te beginnen, werkt sc Heerenveen met een gereduceerd tarief tegen de Waalwijkers. Zo kun jij voordelig naar de wedstrijd! Kaarten zijn voor alle leeftijden te koop voor een gereduceerd tarief van tien euro, uitgezonderd het comfortvak. Voor de krachtmeting met de Brabanders geldt vrije verkoop, wat betekent dat een seizoen- of clubkaarthouder zoveel kaarten kan bestellen als hij of zij wil. Kaarten zijn online te verkrijgen. Koop je liever fysiek een kaartje? Vanaf 17.15 uur kan dit bij Ingang E van het stadion.

Nieuw Noord-actie: Neem jij de Friese vlag mee?


Wegwerkzaamheden
Kom je met de auto naar het stadion? Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files. Wil je meer weten? Kijk dan op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.


Arriva-regeling
Ook in het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Op vertoon van een geldige seizoenkaart kunnen supporters drie uur voor en drie uur na de wedstrijd gebruik maken van de Arriva bussen en treinen. Seizoenkaarthouders hoeven de Glimble-app niet meer te gebruiken, zoals vorig seizoen het geval was. Wil je alle voorwaarden lezen? klik dan op onderstaande button.