FeanFan Magazine komt eraan: interviews met Van Wonderen, Van Hooijdonk en Van Ewijk

12 juni 2023 10:29

De nieuwe editie van FeanFan Magazine valt deze week bij de leden van de gelijknamige supportersvereniging in de brievenbus! In de laatste editie van dit seizoen interviews met Kees van Wonderen, Sydney van Hooijdonk, Milan van Ewijk, Xavier Mous en de vertrokken directeur Cees Roozemond.

COVER Feanfan 6


"Het was interessant, leerzaam, mooi. Maar ook lastig. Eigenlijk is alles wel voorbij gekomen", zegt Van Wonderen over zijn eerste jaar bij de Friese club. Van Hooijdonk, die topscorer werd van Heerenveen, blikt hetzelfde terug op zijn seizoen. "Van immens populair tot de hoon van het publiek. Vechten, incasseren, wachten op je kans, en die pakken. Alles kwam voorbij."

Een speler die het hele seizoen onbetwist was in de basis, is Milan van Ewijk. Hij miste geen minuut in de competitie, scoorde zes keer en gaf één assist. Het zorgt voor de nodige interesse. "Ik voel de warmte bij deze club, dus blijven is niet erg. Ik ben hier een betere speler geworden", aldus de rechtsback.

Iemand die inmiddels de deur van het Abe Lenstra stadion achter zich dicht heeft getrokken, is Cees Roozemond. Vierenhalf jaar lang was hij algemeen directeur. "Ik vertrek met opgeheven hoofd. Daar ben
ik trots op. Ik zal sc Heerenveen verschrikkelijk missen, maar het is goed zo."

Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je lid van de supportersvereniging. Nieuwsgierig? Word nu lid.