Kaarten voor Fryske Derby uitverkocht: vierhonderd supporters mee

08 februari 2023 14:31

Zondag 19 februari 2023 is het weer zover: De Fryske derby, in Leeuwarden. Aangezien de vraag naar kaarten groter is dan het aanbod, werken wij voor de kaartverkoop met een voorkeursregeling. Supporters die minstens één uitwedstrijd hebben bezocht, zijn via een e-mail geïnformeerd in welke groep ze zitten voor de kaartverkoop.

Uitvak


Aankomende donderdagochtend om 10.00 uur kunnen fans uit groep 1 een kaart kopen. Dit zijn supporters die minstens vier uitwedstrijden bezocht hebben, waarbij het bekerduel met NAC Breda niet meetelt. Alle supporters uit groep 1 kunnen een ticket kopen, mits dat binnen 24 uur gebeurt. Daarna gaat namelijk de kaartverkoop voor groep 2 van start. Dit zijn supporters die één, twee of drie uitwedstrijden hebben bezocht. Zijn daarna nog kaarten over? Dan start op maandag de verkoop voor supporters die nog geen uitduel bezocht hebben (groep 3).

Buscombi
Voor de uitwedstrijd tegen Cambuur geldt een verplichte buscombi. De prijs is 24 euro. Je hoeft geen lid te zijn van een supportersvereniging om een ticket te kopen.  Van alle bussen die naar Leeuwarden afreizen, zijn een aantal bestemd voor Nieuw Noord (NN 1, NN 2, NN 3 etc.).

Let op:

  • In alle bussen en in het gastenvak is het niet toegestaan om alcohol te nuttigen.
  • Informatie over de vertrektijden van de bussen volgt later.

Update 10-02-2023
Alle kaarten voor het uitvak zijn verkocht. Met een bomvol uitvak naar Leeuwarden!