Oefenwedstrijd tegen FC Metz en RKC-thuis in de verkoop

20 juli 2023 10:00

De voorbereiding is in volle gang, wat betekent dat de eerste competitiewedstrijd steeds dichterbij komt. Op zaterdag 5 augustus staat de laatste oefenwedstrijd op het programma. Het duel wordt gespeeld in het Abe Lenstra stadion, waarbij seizoenkaarthouders gratis toegang hebben op vertoon van hun kaart. Zij kunnen plaatsnemen op de noord- en oosttribune. Niet-seizoenkaarthouders kunnen voor tien euro een ticket kopen vanaf donderdag 20 juli om 9.00 uur. Losse tickets zijn alleen verkrijgbaar voor de oosttribune.

W6


Vanaf dat moment is ook de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk in de verkoop. Het duel met de Waalwijkers is voor sc Heerenveen de aftrap van het Eredivisieseizoen. Op 12 augustus om 18.45 uur begint de wedstrijd in het Abe Lenstra stadion. Voor deze krachtmeting geldt vrije verkoop, wat betekent dat een seizoen- of clubkaarthouder zoveel kaarten kan bestellen als hij of zij wil. Kaarten zijn voor alle leeftijden te koop voor een gereduceerd tarief van tien euro. Deze prijs geldt niet voor het comfortvak.

Ook voor de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam, die op 27 augustus om 16.45 uur op het programma staat, geldt vrije verkoop. Deze wedstrijd gaat op 4 augustus om 9.00 uur in de verkoop.

Uitwedstrijd tegen FC Utrecht
Zondag 20 augustus staat de eerste uitwedstrijd gepland. Om 12.15 uur spelen de manschappen van Kees van Wonderen in de Galgenwaard tegen FC Utrecht. Op 11 augustus om 9.00 uur start de kaartverkoop. Supporters die Heerenveen buiten de provincie willen aanmoedigen, moeten voor een ticket wel een uitregistratie hebben.