Parkeerinformatie voor laatste competitieduel: P3 dicht, P8 gratis

25 mei 2023 14:13

Zondagmiddag speelt sc Heerenveen tegen Go Ahead Eagles de laatste competitiewedstrijd om 14.30 uur in een uitverkocht Abe Lenstra stadion! De toegangspoorten gaan in verband met de drukte twee uur voor de aftrap open, om 12.30 uur. Een bomvol stadion betekent automatisch dat het ook druk gaat worden met auto's. Bij de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles is P3 gesloten in verband met kermis. Op vertoon van hun parkeerkaart mag iedereen die daar normaliter geparkeerd staat de auto nu op P6 zetten.

08042023307088 FP1 6238


Rijden naar P6 doe je vanaf het Abe Lenstra stadion via het kruispunt bij de McDonald’s, waar je onder het viaduct doorgaat richting de rotonde. Daar neem je de tweede afslag, waarna je op de volgende rotonde rechtdoor gaat. Aan de rechterkant vind je dan het parkeerterrein. Let op: het fiets- en looppad onder de snelweg door, de Sportweg, is niet bedoeld voor autoverkeer.

Parkeren op P8
Rondom het Abe Lenstra stadion wordt veel drukte verwacht op de wegen. Wil je rustig je auto parkeren, dan is P8 een goede optie voor jou. Vanaf hier moet je iets verder lopen naar het stadion, maar beter een wandeling maken dan in de file staan! Bijkomend voordeel is dat P8 kosteloos te gebruiken is.

Foutparkeren
In de woonwijken van Heerenveen werd de afgelopen thuiswedstrijden door de gemeente streng gecontroleerd op foutparkeren. Dit zal aankomend weekend ook zo zijn. Je auto parkeren in plantsoenen, parken, bochten en op kruisingen is niet toegestaan.

Parkeerplattegrond