Van Wonderen kijkt uit naar duel tegen koploper: "Wordt een mooie uitdaging"

10 februari 2023 15:20

Zondagmiddag om 14.30 uur staat de wedstrijd tegen Feyenoord op het programma in het Abe Lenstra stadion. Kees van Wonderen kijkt uit naar het duel met de koploper. "Het wordt een mooie uitdaging tegen de nummer één. Je wilt thuis graag van een top-drie club winnen."

DSC03304


Van Wonderen zag de komende tegenstander eerder deze week na strafschoppen winnen in het bekertoernooi van NEC. "Het was een bizarre wedstrijd, waarin je heel goed zag wat voor power Feyenoord kan genereren en inbrengen", aldus de trainer, die dinsdagavond zelf met 1-2 won van NAC Breda. 

Bij die wedstrijd ontbraken Andries Noppert, Sven van Beek, Pelle van Amersfoort, Antoine Colassin en Tibor Halilovic. De laatste twee zijn er nu waarschijnlijk wel weer bij. "We moeten morgen hun reactie nog even afwachten op de training, maar dat is wel de verwachting", vertelt de oefenmeester, die niets wilde zeggen over de opstelling.

"We moeten kijken hoe iedereen in zijn kracht komt. We zijn nu een paar wedstrijden kwetsbaarder geweest. De blessure van Sven heeft impact gehad en er zijn nieuwe spelers gekomen. Eigenlijk zijn we nu bezig met een derde voorbereiding. Er zit een enorme dynamiek in de groep. Dat is geweldig. Dat komt door de nieuwe jongens, je ziet dat ze genieten. We moeten proberen om er een zo goed mogelijk geheel van te maken. Bepaalde posities staan en op andere plekken is het het een strijd wat het beste past. Ik vind het interessant."