Bezoekersinformatie voor duel met Go Ahead Eagles: Danijel Pranjić op het veld

16 februari 2024 16:15

Zaterdagavond om 21.00 uur staat de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 19.30 uur, open. Bij dit duel herdenken wij iedereen die ons het afgelopen jaar ontvallen is. Dit doen wij doormiddel van een minuut applaus en een bijzondere show, tien minuten voor de aftrap. Kom daarom op tijd naar het stadion.

11022024316671 DSC 4931


Danijel Pranjić te gast
Zaterdagavond bekijkt Danijel Pranjić de wedstrijd in het Abe Lenstra stadion. In de rust zal de oud-voetballer, die met sc Heerenveen de beker won, een ronde maken over het veld. In de Eredivisie speelde hij 129 wedstrijden voor de Friese club, waarin hij 32 keer trefzeker was. Een van zijn meest bekende doelpunten was echter in Europees verband: tegen AC Milan benutte hij met een panenka een strafschop. In 2009 maakte hij vanaf Heerenveen rechtstreeks de overstap naar Bayern München.


Arriva-regeling

Ook in het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Op vertoon van een geldige seizoenkaart kunnen supporters drie uur voor en drie uur na de wedstrijd gebruik maken van de Arriva bussen en treinen. Wil je alle voorwaarden lezen? klik dan op onderstaande button.


Wegwerkzaamheden

Kom je met de auto naar het stadion? Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files. Wil je meer weten? Kijk dan op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.


Rijd samen naar het Abe Lenstra stadion
Bij sc Heerenveen willen we samen vooruit. Niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. Daarom kunnen supporters dat nu letterlijk, door met elkaar te carpoolen naar de uit- en thuiswedstrijden! We willen gaan voor een beter milieu en mensen verbinden. Slinger maakt samen rijden mogelijk.


sc Heerenveen roept op: gooi plastic bekers in de oranje containers
Laten we samen zorgen voor een schoon Abe Lenstra stadion! sc Heerenveen roept supporters op om plastic bekers te scheiden van ander afval. Is je plastic beker leeg? Gooi deze dan in de oranje containers. De ingezamelde plastic bekers worden gerecycled. Al het overige afval, zoals patatbakjes en kartonnen koffiebekers, kan in de zwarte restafvalbakken. 

It Pompebledsje
Traditiegetrouw wordt zaterdagavond It Pompebledsje weer verkocht voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de Deventenaren. Met het kopen van het boekje maken supporters kans op mooie prijzen. De uitslag van de verloting is in de rust te zien op de grote schermen in het stadion en vanaf dat moment ook terug te vinden op onze website. Bij de vorige wedstrijd tegen Ajax waren alle programmaboekjes uitverkocht.