Bezoekersinformatie voor thuisduel met AZ: P4 via andere inrit

27 januari 2024 09:09

Zondagmiddag om 12.15 uur staat de thuiswedstrijd tegen AZ op het programma. De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 10.45 uur, open. Zoals in een eerder bericht al aangekondigd, roept sc Heerenveen vanaf deze wedstrijd op om plastic bekers in de oranje containers te gooien. In dit bericht lees je waar je verder rekening mee moet houden rondom dit duel.

DSC09972


sc Heerenveen start met nieuw initiatief: samen rijden.
Bij sc Heerenveen willen we samen vooruit. Niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. Daarom kunnen supporters dat nu letterlijk, door met elkaar te carpoolen naar de uit- en thuiswedstrijden! We willen gaan voor een beter milieu en mensen verbinden. Daarom lanceren we, in samenwerking met Slinger, een platform dat samen rijden mogelijk maakt.Wegwerkzaamheden

Kom je met de auto naar het stadion? Momenteel wordt er gewerkt aan de op- en afritten van de A32 bij Heerenveen. Vooral bij afrit 11 (Heerenveen, Oranjewoud) kan hinder ontstaan door opstoppingen en files. Wil je meer weten? Kijk dan op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.


P4 niet bereikbaar via Stadionweg
Bij de thuiswedstrijd tegen AZ is P4 niet bereikbaar via de Stadionweg. In- en uitrijden kan bij deze twee thuisduels via de Atalantastraat.

Plattegrond


Arriva-regeling

Ook in het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Op vertoon van een geldige seizoenkaart kunnen supporters drie uur voor en drie uur na de wedstrijd gebruik maken van de Arriva bussen en treinen. Seizoenkaarthouders hoeven de Glimble-app niet meer te gebruiken, zoals vorig seizoen het geval was. Wil je alle voorwaarden lezen? klik dan op onderstaande button.It Pompebledsje

Traditiegetrouw wordt zaterdagavond It Pompebledsje weer verkocht voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de Alkmaarders. Met het kopen van het boekje maken supporters kans op mooie prijzen. De uitslag van de verloting is in de rust te zien op de grote schermen in het stadion en vanaf dat moment ook terug te vinden op onze website.