Bezoekersinformatie voor thuisduel met PSV: hier moet je rekening mee houden

25 april 2024 11:31

Donderdagavond om 18.45 uur staat het thuisduel met PSV op het programma. De toegangspoorten gaan anderhalf uur voor de aftrap, om 17.15 uur, open. Houd voorafgaand aan de wedstrijd met de huidige koploper van de Eredivisie rekening met mogelijke verkeershinder.

11022024316541 DSC 3816 (1)


P4 niet bereikbaar via Stadionweg
Bij de thuiswedstrijd tegen PSV is P4 niet bereikbaar via de Stadionweg. In- en uitrijden kan bij dit duel via de Atalantastraat.

Plattegrond


Houd rekening met files
Vanwege de verwachte drukte rondom de spits, in combinatie met ernstige verkeershinder door wegafsluitingen, adviseren we iedereen om ruim op tijd naar het uitverkochte Abe Lenstra stadion te komen. Plan je reis zorgvuldig. Kijk voor meer informatie hier.

Rijd samen naar het Abe Lenstra stadion
Bij sc Heerenveen willen we samen vooruit. Niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. Daarom kunnen supporters dat nu letterlijk, door met elkaar te carpoolen naar de uit- en thuiswedstrijden! We willen gaan voor een beter milieu en mensen verbinden. Slinger maakt samen rijden mogelijk.


Arriva-regeling

Ook in het seizoen 2023/2024 kunnen seizoenkaarthouders op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis naar het Abe Lenstra stadion reizen met Arriva. Op vertoon van een geldige seizoenkaart kunnen supporters drie uur voor en drie uur na de wedstrijd gebruik maken van de Arriva bussen en treinen. Wil je alle voorwaarden lezen? klik dan op onderstaande button.


Korting in de Feanstore
Heb jij het jubileumshirt al? sc Heerenveen speelt dertig jaar onafgebroken in de Eredivisie. Die mijlpaal is de inspiratie voor het jubileumshirt van dit seizoen. Op het tenue is vijftig procent korting. Maar er zijn meer artikelen in de sale! Ook de training-, presentatiecollectie en alle jassen zijn vanaf vandaag te verkrijgen voor vijftig procent korting. Scoor je artikelen in de Feanstore bij het stadion of online!

Lujy0zak
Klik op de afbeelding om naar de online Feanstore


It Pompebledsje
Traditiegetrouw wordt It Pompebledsje weer verkocht voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de Eindhovenaren. Met het kopen van het boekje maken supporters kans op mooie prijzen. De uitslag van de verloting is in de rust te zien op de grote schermen in het stadion en vanaf dat moment ook terug te vinden op onze website.

sc Heerenveen roept op: gooi plastic bekers in de oranje containers
Laten we samen zorgen voor een schoon Abe Lenstra stadion! sc Heerenveen roept supporters op om plastic bekers te scheiden van ander afval. Is je plastic beker leeg? Gooi deze dan in de oranje containers. De ingezamelde plastic bekers worden gerecycled. Al het overige afval, zoals patatbakjes en kartonnen koffiebekers, kan in de zwarte restafvalbakken.