Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

ADO Den Haag scoort in bijna alle uitduels

Gepubliceerd op 11 januari 2017 14:30

ADO Den Haag komt zaterdag op bezoek in het Abe Lenstra voor de aftrap van de tweede competitiehelft. ADO, de nummer 14 van de ranglijst, speelde dit seizoen al negen uitduels waarin zes punten in de wacht werden gesleept.

ado-uitreeks

ADO Den Haag begon uitstekend aan de uitreeks. De eerste twee uitduels bij Vitesse en Excelsior leverden prompt een overwinning op. Daarmee was de koek meteen op, want in de volgende zes uitwedstrijden wist de ploeg van trainer Petrovic nog maar één punt te veroveren. Uit bij Roda JC werd met 1-1 gelijkgespeeld.

Op één verliespartij na, PEC Zwolle uit (2-1) wisten de tegenstanders altijd een marge van minimaal twee doelpunten te realiseren. Op bezoek bij FC Twente (4-1) incasseerde ADO Den Haag de meeste tegentreffers. Ook NEC (3-0) bezorgde de Haagse club een flinke nederlaag.

ADO Den Haag wist alleen op bezoek bij NEC niet tot scoren te komen. Uit bij Vitesse en Excelsior produceerden Havenaar c.s. twee treffers, in de overige vijf uitduels bleef ADO Den Haag op één treffer steken. ADO Den Haag scoorde buiten het eigen Kyocera stadion (10) vaker dan in thuisduels (6).

Uitduels ADO Den Haag    
Vitesse ADO Den Haag 1-2
Excelsior ADO Den Haag 1-2
Feyenoord ADO Den Haag 3-1
FC Twente ADO Den Haag 4-1
PEC Zwolle ADO Den Haag 2-1
Roda JC ADO Den Haag 1-1
FC Groningen ADO Den Haag 2-1
PSV ADO Den Haag 3-1
NEC ADO Den Haag 3-1