Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Dennis Higler scheidsrechter bij uitduel PSV

Gepubliceerd op 13 februari 2018 12:10
Dennis Higler scheidsrechter bij uitduel PSV

De KNVB heeft Dennis Higler aangesteld als scheidsrechter voor de uitwedstrijd van sc Heerenveen tegen PSV van komende zaterdag. Hij wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Joost van Zuilen en Richard Polman. Vierde official is Edwin van de Graaf. De aftrap is om 19.45 uur.

Higler floot sc Heerenveen dit seizoen één keer eerder. De laatste keer dat een duel van sc Heerenveen onder leiding van de arbiter stond was op 20 september 2017, tijdens de KNVB Beker wedstrijd tegen Excelsior (1-2).

Higler fluit sinds 2011/2012 op Eredivisieniveau. De arbiter floot sc Heerenveen direct tweemaal in zijn debuutseizoen. Higler floot sc Heerenveen in het verleden 10 keer eerder in de Eredivisie (W5-G1-V4), eenmaal in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal (2-1 verlies bij FC Utrecht) en dus dit seizoen in de KNVB Beker.

De arbiter floot dit seizoen tot dusver 17 Eredivisiewedstrijden. Afgelopen speelronde kwam Higler in actie bij de Eredivisiewedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord.