Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Druk bezochte nieuwjaarsreceptie

Gepubliceerd op 15 januari 2014 09:00
Druk bezochte nieuwjaarsreceptie

Met bijna zevenhonderd genodigden, waaronder veel sponsoren, de technische staf en spelers en de nieuwe one-tier-board, was het dinsdagavond een druk bezochte traditionele nieuwjaarsreceptie van sc Heerenveen.

In het Fryslân Fean Plaza sprak de nieuwe voorzitter Jelko van der Wiel de gasten voor het eerst toe en toonde zich optimistisch: "Samen hebben we een unieke club en allemaal het sc Heerenveen-DNA. We moeten een streep onder het verleden zetten, daarover is genoeg gezegd. Vooruit kijken en samen de schouders eronder zetten, dat is wat we weer gaan doen."

Een warm welkom door het OSSH-bestuur en de one-tier-board.
Een warm welkom door het OSSH-bestuur en de one-tier-board.

De eerste weken dat Van der Wiel en de one-tier-boardleden aan de slag zijn, ervaart de nieuwe voorzitter als positief. "Er is warmte in de club en we merken dat iedereen er weer het beste van wil maken. Het personeel, de fans, sponsoren en vrijwilligers, allemaal hebben we een pompeblêdenhart. Financieel moeten we de zaak nu weer op de rit krijgen, zodat we niet meer afhankelijk zijn van transfers. Dat wordt een 'hell of a job', maar we kunnen het samen voor elkaar krijgen. Er zijn ontzettend veel goede ideeën om de club weer verder te helpen. Op het veld gaat het nu fantastisch, dus we gaan ervoor zorgen dat de club het ook daarbuiten weer goed gaat doen."

Johan van Tuinen sprak namens het OSSH-bestuur in zijn toespraak ook over de saamhorigheid onder de sponsoren. Het nieuwe elan uitte zich ook in de presentatie van drie nieuwe OSSH-bestuurders: Robert Bervoets, Klaas Rozema en Koos in 't Hout. Daarmee bestaat het OSSH-bestuur weer uit vijf personen.

De gasten genoten van een prima buffet door Beijk catering.
De gasten genoten van een prima buffet door Beijk catering.

Na de toespraken en het buffet, wederom prima verzorgd door Beijk Catering, was het tijd voor het speciale voetbalforum. Onder leiding van NOS-presentator Tom Egbers werd het een levendig forum waar Wim Anker (zonder zijn broer Hans vanwege gebroken enkels) regelmatig de regie overnam van Egbers. Jan Mulder, Gerald Sibon en Marco van Basten konden wel degelijk ook hun zegje doen, zodat het een geslaagd forum werd.

Op de vraag aan Marco van Basten over mogelijke contractverlenging was het antwoord duidelijk: "We zijn in gesprek. Er is zeker de intentie om er samen uit te komen, dus we wachten de komende tijd nog even af. Ik heb het zeker naar mijn zin in Heerenveen en wil hier graag blijven. Het bevalt me hier prima."

Zo was het een gezellige en optimistische nieuwjaarsreceptie in het Abe Lenstra stadion.

Een levendig voetbalforum met (vlnr) Marco van Basten, Jan Mulder, Wim Anker, Gerald Sibon onder leiding van Tom Egbers.
Een levendig voetbalforum met (vlnr) Marco van Basten, Jan Mulder, Wim Anker, Gerald Sibon onder leiding van Tom Egbers.