Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Heracles pakt de punten vooral in eigen stadion

Gepubliceerd op 29 maart 2017 12:00

Heracles Almelo, zaterdag in het Polman Stadion de opponent van sc Heerenveen, pakt de punten vooral in eigen huis. Thuis speelde de ploeg van trainer John Stegeman 21 punten bijeen, buiten Almelo slechts tien.

thuisreeks-heracles

Heracles Almelo kwam 13 maal voor eigen publiek in actie. Die ontmoetingen leverden zes overwinningen, drie gelijke spelen en vier nederlagen op. De laatste thuisnederlaag dateert van 28 januari, op die dag was PSV met 1-2 te sterk. Heracles Almelo verloor thuis ook van Feyenoord (0-1), Ajax (0-2) en FC Groningen. Opmerkelijk genoeg behaalden de Groningers de grootste zege in Almelo (1-4).

De grootste thuiszege werd behaald op Excelsior. De Rotterdammers werden met een 4-0 nederlaag naar huis gestuurd. De Almeloërs bleven de laatste drie thuisduels ongeslagen. Er werd gewonnen van FC Utrecht en Excelsior. Roda JC hield stand in het Polman Stadion (2-2).

Bij alle 13 thuisduels van Heracles Almelo vielen doelpunten. De thuisclub kwam in twee duels niet tot scoren, tegen Ajax en Feyenoord en hield drie maal de nul. NEC, PEC Zwolle en Excelsior slaagden er niet in de Almelose defensie voor onoverkomelijke problemen te stellen.

Thuisduels Heracles Almelo    
Heracles Almelo Willem II 3-1
Heracles Almelo Feyenoord 0-1
Heracles Almelo Ajax 0-2
Heracles Almelo FC Twente 1-1
Heracles Almelo Sparta Rotterdam 2-2
Heracles Almelo Go Ahead Eagles 2-1
Heracles Almelo NEC 2-0
Heracles Almelo PEC Zwolle 3-0
Heracles Almelo FC Groningen 1-4
Heracles Almelo PSV 1-2
Heracles Almelo Roda JC 2-2
Heracles Almelo Excelsior 4-0
Heracles Almelo FC Utrecht 2-1