Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Koeman aast op revanche tegen sc Heerenveen

Gepubliceerd op 1 februari 2013 09:45
Koeman aast op revanche tegen sc Heerenveen

RKC Waalwijk verloor in de afgelopen speelronde kansloos met 0-4 van NAC Breda. In een uitverkocht Mandemakers-stadion moet RKC volgens trainer Erwin Koeman die nederlaag goed maken. ,,We willen ons revancheren tegen Heerenveen.’’

De 0-4 thuisnederlaag tegen RKC Waalwijk was een uitzonderlijke uitglijder, ook voor trainer Erwin Koeman, zo laat hij aan omroep Brabant weten. "De manier waarop we die wedstrijd verloren, kwam onverwacht. Het was voor het eerst dit seizoen dat we met zijn allen door het ijs zakten en dat was pijnlijk. Maar de remedie is dat we nu weer een wedstrijd hebben waarin we revanche kunnen nemen".

Door de nederlaag is RKC weer in het rechterrijtje terecht komen. Ook sc Heerenveen staat in dat rijtje en dat betekent volgens Koeman dat de belangen vanavond groot zijn. "Alle ploegen vanaf plaats 10 moeten gaan strijden voor lijfsbehoud. Dat geldt dus ook voor ons en voor Heerenveen. Maar de lijntjes naar beneden en boven zijn dun. Eén keer winnen en we staan achtste, één keer verliezen en ploegen onder ons kruipen dichterbij. Maar voorlopig staan we tiende en daar is voor een club als RKC Waalwijk niks mis mee."

Bron: Omroep Brabant