Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Morten Thorsby geeft de moed nog niet op

Gepubliceerd op 18 mei 2017 08:11
Morten Thorsby geeft de moed nog niet op

Morten Thorsby baalde woensdag flink na de verliespartij tegen FC Utrecht, maar weigerde bij de pakken neer te zitten. ‘Het wordt moeilijk, maar we hebben dit seizoen in Utrecht bewezen dat we het hen heel moeilijk kunnen maken.’

sc Heerenveen speelde in Utrecht inderdaad een goede wedstrijd, waarin de Friezen volgens de Noor makkelijk met 2 of 3-0 hadden kunnen winnen’. Er werd echter verloren met 1-0. De winnende treffer van Ludwig kwam tot stand na een fout, ook woensdag gingen er fouten vooraf aan de Utrechter goals.

‘We wilden op de counter spelen en dat was een beetje wennen. Dan ziet ons spel er misschien niet goed uit, maar het gaat fout omdat we onnodige goals tegen krijgen. Dat gebeurt ons de laatste tijd te vaak. We zullen zaterdag in Utrecht heel scherp moeten zijn, ‘ aldus Morten Thorsby.

In de tweede helft liet sc Heerenveen volgens Thorsby zien niet bang te hoeven zijn voor FC Utrecht. ‘Toen zaten we veel beter in de wedstrijd. Ikzelf ook, ik veroverde ballen en won duels. We hadden de 2-2 moeten maken, dan wordt het weer spannend. Het is jammer dat door een fout de 3-1 valt. Dat was onnodig.’

Morten Thorsby kwam 23 maal in actie dit seizoen. De jonge Noor heeft weer een stap gemaakt. ‘Maar tevreden ben ik nog niet, het moet nog beter. Voor het team had het seizoen beter gekund. Ik ben vooral teleurgesteld over de tweede helft van het seizoen.