Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Raitala ontmoet oude bekenden

Gepubliceerd op 11 januari 2013 22:30
Raitala ontmoet oude bekenden

Eigenlijk had Jukka Raitala (op foto rechts) zich enorm verheugd op het treffen met zijn oude club Hoffenheim. Tegen Hannover 96 maakte hij nog zijn minuten, maar de griep gooide daarna roet in het eten. "Helaas, want het was wel leuk geweest om tegen mijn oude club te spelen. Maar het kon echt niet, hoewel het ergste van mijn griep nu gelukkig achter de rug is."
 
In het stadion van Ferreiras ontmoette hij een aantal oude bekenden van de Bundesligaclub. Jukka: "De medische staf van Hoffenheim is niet veranderd, dus daar heb ik mee kunnen bijpraten." Op het veld daarentegen was wel veel veranderd. "Ik heb gisteravond nog even op internet gekeken naar de selectie van Hoffenheim. In anderhalf jaar tijd zijn er daar heel veel spelers vertrokken. Met een paar jongens uit mijn tijd heb ik vandaag nog gesproken. Dat was een leuk weerzien met oude bekenden." 

De komende tijd richt Raitala zich op 100% fit worden en knokken voor een plek in de basis. "Na mijn verhuurperiode bij Osasuna heb ik er heel bewust voor gekozen om van Hoffenheim naar Heerenveen te gaan. Nu wil ik me in de basis spelen bij Heerenveen... en daar voor langere tijd blijven!", aldus de Fins international. 

Jukka Raitala (midden) in een kopduel tegen Hannover 96.
Jukka Raitala (midden) in een kopduel tegen Hannover 96.