Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
hoofdsponsor-ausnutria

Reza: "Hard werken en vertrouwen terugwinnen"

Gepubliceerd op 27 oktober 2017 10:29

“We zullen alles uit de kast moeten halen om het tij te keren”, aldus Reza Ghoochannejhad na afloop van het verloren bekerduel met Willem II. De spits beseft dat zijn ploeg in een moeilijke fase zit, maar loopt ook al lang genoeg mee om te weten dat het zondag weer helemaal anders kan zijn. “We zullen er keihard voor moeten werken.”

25102017233281_FPH_4693

sc Heerenveen treft in AZ een tegenstander in vorm. “Zondag is weer een hele mooie uitdaging en een mooie wedstrijd. We moeten ervoor zorgen dat we het vertrouwen van de eerste weken terugkrijgen door wedstrijden te winnen. Dat kan alleen maar door hard te werken, dan komt de rest vanzelf.  Dat zullen wij altijd blijven doen, ongeacht het resultaat.”

Michel Vlap in actie tegen Willem II
Michel Vlap in actie tegen Willem II

Ook Michel Vlap houdt vertrouwen in de ploeg. De 20-jarige middenvelder kwam de laatste drie wedstrijden als invaller binnen de lijnen. “We moeten de neuzen dezelfde kant op houden en vertrouwen blijven houden in elkaar. We hebben gewoon een heel goed team met kwaliteit. Dat moet er nu ook gaan uitkomen in de wedstrijden. Het is aan ons om het te laten zien. We moeten goed en scherp beginnen en in elk duel laten zien dat wij echt willen winnen.