Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

sc Heerenveen steunt partnerclubs door 'rondje' te geven

Gepubliceerd op 30 oktober 2020 13:30

De sportief partners van sc Heerenveen hebben van de Friese eredivisionist een rondje gekregen. En dan niet in de vorm van een lekkere traktatie in de sportkantine, maar een financieel rondje: een donatie. Amateurverenigingen lopen kantine-inkomsten mis. Met de actie 'Rondje voor je club' geeft sc Heerenveen zijn sportief partners een steuntje in de rug. Doe je mee?

Rondjevoorjeclubkopie

sc Heerenveen vindt het belangrijk dat het goed gaat met de amateurverenigingen in de regio. Zo is het Sportief Partnership ontstaan: een intensieve samenwerking waarmee sc Heerenveen en amateurclubs elkaar helpen.

Ook en zeker in coronatijd denkt sc Heerenveen aan zijn partnerclubs. Amateurverenigingen zijn een belangrijke steunpilaar voor de club. Met deze extra actie wil de sc Heerenveen helpen voorkomen dat de sportief partners in de financiële problemen komen.

Doe je ook mee?
Wil jij een van onze partnerverenigingen ook op een rondje trakteren? Ga naar www.rondjevoorjeclub.nl, zoek op een van onze partnerclubs en geef jouw vereniging een financieel steuntje in de rug.

Onze partnerverenigingen: Be Quick Dokkum, sv Langezwaag, CVVO, sv THOR, Drachtster Boys, vv Akkrum, FC Burgum, vv Delfstrahuizen, FC Wolvega, vv Dronrijp, Harkemase Boys, vv Heerenveen, Heerenveense Boys, vv Kollum, IJVV, vv ONB, Read Swart, vv Staphorst, RVLC, vv Steenwijk, SC Bolsward, vv TFS, SC Joure, VWC, 
ST SDS/Nijland, Zeerobben