Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

sc Heerenveen versterkt zich met aanvaller Reza Ghoochannejhad

Gepubliceerd op 22 juni 2016 20:15
sc Heerenveen versterkt zich met aanvaller Reza Ghoochannejhad

sc Heerenveen versterkt zich met aanvaller Reza Ghoochannejhad, die na zeven jaar terugkeert in Heerenveen. De aanvaller is vandaag medisch gekeurd en tekent een contract voor twee seizoenen in Friesland. De 28-jarige Ghoochannejhad komt transfervrij over van Charlton Athletic.

Technisch manager Gerry Hamstra is blij met de komst van Ghoochannejhad. ‘’We zijn op zoek naar versterkingen in de leeftijdscategorie 25-32 jaar. We hebben veel jonge talentvolle voetballers, maar missen nog ervaring en routine in onze selectie. De komst van Reza is dan ook een welkome versterking voor onze selectie. Het biedt ons meer aanvallende mogelijkheden en hij neemt veel ervaring mee. Hij gaat zowel op het veld als in de kleedkamer een belangrijke rol vervullen.’’

22062016216129_FPH8256

De aanvaller speelde lang in de jeugdopleiding van sc Heerenveen en werd in 2006 verhuurd aan Go Ahead Eagles en in het seizoen 2008/2009 aan FC Emmen. In 2009 nam Go Ahead Eagles Ghoochannejhad transfervij over van sc Heerenveen, daarna kwam de aanvaller uit voor achtereenvolgens SC Cambuur, VV St. Truiden, Standard Luik (huurbasis), Charlton Athletic, Al-Kuwait (huurbasis) en Al-Wakrah (huurbasis). Reza speelde in diverse jeugdteams van Oranje en besloot in 2012 om voor Iran te gaan voetballen. In 2014 werd hij geselecteerd voor het WK, waar hij in alle groepsduels in actie kwam.