Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Shanice van der Sanden bij onder 19

Gepubliceerd op 2 september 2010 16:41
Shanice van der Sanden bij onder 19

KNVB-coach Hesterine de Reus heeft Shanice van der Sanden van sc Heerenveen geselecteerd voor de selectie van het Nederlands vrouwenelftal onder 19 jaar. Dit elftal neemt van 11 tot en met 16 september deel aan het eerste kwalificatietoernooi voor het Europees kampioenschap.

Tegenstanders van Nederland zijn het gastland Noorwegen, Belarus en de Faerøer Eilanden. De nummers een en twee van deze groep plaatsen zich voor de tweede kwalificatieronde, die in april 2011 op het programma staat.

KNVB-coach Hesterine de Reus heeft de volgende achttien speelsters geselecteerd:

Doel: Laura du Ry (ADO Den Haag), Agnita Nouen (Smerdiek).

Verdediging: Marissa Compier (FC Utrecht), Kirsten Bakker (FC Twente), Stefanie van der Gragt (AZ), Marlou Kelleners (FC Geleen-Zuid), Siri Worm (FC Twente), Maud Roetgering (FC Twente).

Middenveld: Dominique Bruinenberg (Margriet), Merel van Dongen (Ter Leede), Ellen Jansen (FC Twente), Desiree van Lunteren (AZ), Tessel Middag (Swift).

Aanvallers: Eshly Bakker (ADO Den Haag), Linda Bakker (AZ), Lieke Martens (VVV), Shanice van de Sanden (SC Heerenveen, foto), Mauri van de Wetering (Willem

Op de stand-bylijst staan Pia Rijsdijk (Ter Leede), Nikki de Roest (ASWH), Sanne Schoenmakers (Sportclub Susteren) en Melissa van der Wiel (Ter Leede).