Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Van Bronckhorst: "Uiteindelijk moeten wij thuis van Heerenveen winnen"

Gepubliceerd op 12 december 2017 15:12
Van Bronckhorst: "Uiteindelijk moeten wij thuis van Heerenveen winnen"

Feyenoord trainer Giovanni van Bronckhorst blikte vanmiddag tijdens de persconferentie vooruit op het duel van morgenavond tegen sc Heerenveen. 'Heerenveen kan heel goed voetballen. Als ze zo’n dag hebben waar alles lukt en de vorm er is, dan is het een ploeg die moeilijk te verslaan is’, aldus de trainer op de officiële kanalen van Feyenoord.  

‘Vorig jaar hebben we een hele mooie wedstrijd gezien (2-2) waar het niveau heel dichtbij elkaar lag’, vervolgt Van Bronckhorst. ‘Het jaar daarvoor verloren wij tijdens een slechte reeks. Maar uiteindelijk moeten wij hier thuis tegen sc Heerenveen winnen, daar gaan we morgen alles voor doen.’ Hoewel sc Heerenveen het de laatste weken moeilijk heeft, denkt de trainer niet te makkelijk over het duel met de Friezen. ‘Het is een ploeg met veel voetballend vermogen, ze spelen niet heel slecht dus in dat opzicht zijn we waakzaam voor morgen. Maar wij spelen thuis, we komen uit een wedstrijd die we gewonnen hebben en dat gevoel willen we vasthouden.’

Met welke 11 namen Feyenoord zondag aantreedt in het Abe Lenstra stadion hield Van Bronckhorst geheim. ‘Nicolai Jørgensen kan weer spelen. Voor Bart Nieuwkoop en Miquel Nelom komt woensdag nog te vroeg. Haps, Botteghin en Van der Heijden zijn langdurig geblesseerd en dus ook niet inzetbaar', aldus de trainer.