Wervingscode

Wanneer je in de periode tot en met 15 juni 2023 jouw seizoenkaart hebt verlengd, ontvang je van ons een unieke wervingscode. Als jij iemand enthousiast weet te maken om net als jij ook een seizoenkaart te nemen en hij of zij vult jouw code in, dan levert dit jullie beiden voordeel op. De 'nieuwe' fan ontvangt 25 procent korting en jij verdient 25 procent van zijn of haar aankoopbedrag terug.

Let op: alleen 'nieuwe' fans kunnen jouw wervingscode gebruiken. De enige voorwaarde hierbij geldt dat hij of zij in de seizoenen 2021/2022 en/of 2022/2023 geen seizoenkaart had.

Let op: de wervingscode is niet achteraf toepasbaar. Eenmaal besteld kan de code dus niet met terugwerkende kracht alsnog worden gebruikt voor de korting.

13112022302412 FPH7398

De wervingscode

Zo werkt het:

  • De wervingscode om nieuwe seizoenkaarthouders te werven wordt alleen verstrekt aan huidige seizoenkaarthouders die verlengen in de periode tot en met woensdag 15 juni 2023.
  • Nadat je hebt verlengd, zie je binnen een week de wervingscodes in Mijn Heerenveen.
  • In eerste instantie krijgt iedere verlenger vier wervingscodes. Deze zijn allemaal één keer te gebruiken. Dit kan tot 1 september 2023. Heb je nog meer codes nodig? Neem dan via het contactformulier, helemaal onderaan de pagina, contact op met afdeling ticketing.
  • Jouw terugverdiende bedrag wordt één keer per week bijgewerkt in jouw Mijn Heerenveen.
  • Jouw terugverdiende bedrag wordt in één keer uitbetaald (aan het rekeningnummer waarmee de seizoenkaart is betaald): dit moment vindt plaats in september.

Wervingscode

Wanneer je in de periode tot en met 15 juni 2023 jouw seizoenkaart hebt verlengd, ontvang je van ons een vier unieke wervingscodes om nieuwe seizoenkaarthouders aan te dragen. Dat levert jullie beide voordeel op. Hier staan de veelgestelde vragen die binnenkomen bij de afdeling Ticketing overzichtelijk op een rijtje.

Nieuwe seizoenkaarthouders aandragen met korting voor zowel de nieuwe seizoenkaarthouders als mede een cashback naar de seizoenkaarthouder welke de wervingscode beschikbaar stelt. Voor meer informatie ga je naar https://www.sc-heerenveen.nl/ticketing/seizoenkaart/voordelen/code.

Alle verlengers tot en met 15 juni 2023 ontvangen de woensdag na het verlengen vier wervingscodes via de mail. Deze staan ook in Mijn Heerenveen.

De wervingscode mag tot en met 31 augustus 2023 worden gebruikt.

In eerste instantie krijg je vier wervingscodes voor nieuwe seizoenkaarthouders. Deze zijn allemaal één keer te gebruiken. Wil je meer codes hebben, neem dan contact op via het contactformulier. Je mag de wervingscode tot en met 31 augustus 2023 beschikbaar stellen.

Ja, de wervingscode mag alleen worden gebruikt bij nieuwe seizoenkaarthouders welke in de afgelopen 2 jaar geen seizoenkaart hebben gehad. sc Heerenveen heeft het recht om bestellingen te annuleren als de wervingscode onrechtmatig gebruikt wordt. Let op: Wervingscode kan NIET gebruikt worden voor de aankoop van een seizoenkaart in het familie vak, wervingscode kan WEL gebruikt worden voor de aankoop van een seizoenkaart in het Comfort vak.

Vanaf begin september wordt de eindstand berekend. In de loop van september vindt de verrekening plaats.

Op de bankrekening waarmee de verlenger zijn of haar seizoenkaart heeft betaald.

Heb je nog vragen? Klik hier voor meer informatie