Boek een stadiontour voor in de zomer

12 juli 2019 14:14

Heb je altijd al eens in de spelerstunnel van het Abe Lenstra stadion willen staan? Ben je benieuwd hoe het veld eruitziet vanuit de zakenloges en hoe het is om in de dug-out te zitten? Geef je dan op voor de Vakantie Stadiontour van sc Heerenveen.


De spelerstunnel, zakenloges en dug-outs zie je allemaal met de Vakantie Stadiontour. Daarmee houdt het niet op, want de rondleiders van sc Heerenveen bieden je een volledige inkijk in het thuisdomein van de club. Je krijgt alles te zien: van zakenloges, wasruimtes, perskamer, tribunes tot het veld. Indien mogelijk kun je ook een kijkje nemen in de kleedkamer.

De stadiontour wordt verzorgd door rondleiders die al van jongs af aan bij sc Heerenveen betrokken zijn. Zij praten je op boeiende wijze bij over de prachtige sportieve historie van de Friese voetbalclub en de dagelijkse gang van zaken bij een betaalde voetbalorganisatie.

61421625338e2.jpg

Wanneer?
Iedere woensdag van 10 juli tot en met 28 augustus 2019. Aanvang: 14.00 uur.

Kosten?
Vijf euro per persoon (zowel voor volwassenen als jeugd). Goed om te weten: tegen inlevering van het entreebewijs krijgen deelnemers in de Feanstore tien procent korting op een artikel naar keuze.

Aanmelden
Overtuigd? Meld je dan via het aanmeldformulier of neem telefonisch contact met ons op: 0513-612100.