Dag 6 in La Manga: Oefenduel en diner met sponsoren

10 januari 2019 22:58

Op donderdag werkte sc Heerenveen in Spanje de enige oefenwedstrijd af die tijdens het trainingskamp gespeeld zou worden. Tegenstander was FC Ingolstadt 04 uit Duitsland. 's Avonds dineerde de selectie en staf samen met de sponsoren die dag ervoor in La Manga waren gearriveerd. Een overzicht van de een-na-laatste dag.

5976425029cf3.jpg
Debutant Rami Hajal wordt op de huid gezeten door twee man van FC Ingolstadt 04

Na een vroege sportmaaltijd 's ochtends in het hotel kwam de ploeg iets na 11.00 uur aan bij het sportcomplex van La Manga Club, waar een uur later zou worden afgetrapt tegen FC Ingolstadt 04. Het duel duurde drie keer drie kwartier. Na 135 minuten voetballen stapten de Duitsers als winnaars van het veld (3-4). Het verslag van de wedstrijd lees je hier.


's Avonds dineerden de spelers en stafleden met een groep sponsoren die de selectie achterna waren gereisd en onder andere het vriendschappelijke duel met de oosterburen hadden bekeken. Niet in het hotel, maar iets verderop genoot het gezelschap van een heerlijke maaltijd.

Vrijdag is de laatste dag van het trainingskamp. 's Ochtends trainen de sponsoren mee met de selectie van sc Heerenveen, die 's avonds terugvliegen naar Nederland. De groep sponsoren verblijft nog tot en met zaterdag in het nabijgelegen Alicante.