Drukbezochte en geslaagde nieuwjaarsreceptie

07 februari 2019 13:00

601460b004fe6.jpg

sc Heerenveen hield afgelopen dinsdag de traditionele nieuwjaarsreceptie. De bijeenkomst werd goed bezocht, ruim 650 mensen waren aanwezig. De gasten werden toegesproken door waarnemend algemeen directeur Cees Roozemond. Ook werden de nieuwe tijdens de wintertransferperiode gehaalde spelers voorgesteld.

Roozemond was blij met de grote opkomst. ‘Het is een teken dat de club leeft.’ De waarnemend directeur ging in zijn toespraak in op de huidige situatie bij de club en de toekomst. De Friese club heeft toekomst, hield hij zijn gehoor voor. ‘Maar dat betekent wel dat we gezamenlijk de schouders eronder moeten zetten en positief moeten denken.’ Plezier, betrokkenheid en gedrevenheid zijn de pijlers voor het bouwproces dat sc Heerenveen wacht, aldus Roozemond.
 
De club heeft wel een aantal uitdagingen, zoals het verlagen van de stadionhuur en de renovatie van sportpark Skoatterwâld. ‘De trainingsfaciliteiten zijn aan verbetering toe. Daar traint de jeugd, die vormt de basis van onze club. Ik ben trots als ik Michel Vlap en Kik Pierie zie lopen, dat zijn boegbeelden van onze club,’ vertelde Roozemond.
 
Volgend jaar viert sc Heerenveen het 100-jarig bestaan. Een moment waar de club zich al druk op aan het voorbereiden is. Cees Roozemond. ‘Uiteindelijk gaan we toe naar een geweldig feest aan het eind en vieren we in een vol stadion het honderdjarig bestaan. En dan gaan we door naar de volgende honderd jaar.’

Bekijk hier de opnamen die sc Heerenveen TV maakte van de nieuwjaarsreceptie.