Jeugdoverzicht: O17 geeft zege in slotfase weg

28 oktober 2019 12:22

Behalve het eerste elftal kwamen ook diverse jeugdelftallen van sc Heerenveen dit weekeinde in actie. Drie ploegen om precies te zijn. Onder 17 en Onder 13 kregen thuis klop van FC Utrecht (1-3 en 0-1), terwijl Onder 15 wél wist te winnen. Een overzicht.

Onder 17
sc Heerenveen Onder 17 verloor thuis van FC Utrecht (1-3) en dat terwijl de ploeg van trainer Wilco Hellinga tachtig minuten lang op voorsprong stond. Na een paar minuten bracht Donát Varga zijn ploeg aan de leiding (1-0). Het duel leek te eindigen in een Friese overwinning, maar de Domstedelingen bogen met drie doelpunten in extremis de stand volledig om (1-3).

Onder 15
sc Heerenveen Onder 15 won op bezoek bij Alphense Boys. Het team van trainer Niek Westra nam de drie punten mee naar Friesland dankzij doelpunten van Doede de Jager, Matt Diego Passacquale en Mads Alma. Alle treffers vielen voor rust.

Onder 13
Net als sc Heerenveen Onder 17 moest Onder 13 het ook op Sportpark Skoatterwâld opnemen tegen FC Utrecht en net als Onder 17 ging ook Onder 13 onderuit. Het werd een minimaal verlies tegen de ploeg uit de Domstad (0-1). Het winnende doelpunt werd al na acht minuten gemaakt.