Junior Heroes-leden beleven leuke middag bij De Bios Drachten

16 oktober 2019 16:00

62600e9ce0706.jpg

Wat doe je op een dag voor de wedstrijd? Wat zijn goede oefeningen om zowel recht als links goed te kunnen voetballen? Wat is het mooiste wat je tot nu toe hebt meegemaakt bij sc Heerenveen? Dit waren vragen die de jonge fans afgelopen maandag in de bios Drachten mochten stellen aan Trevor Doornbusch, Daniel Høegh en Rodney Kongolo. Ruim zeventig fans genoten van een echte sc Heerenveenmiddag bij kidspartner De Bios Drachten.

Klein beetje spannend was het wel, toen de jonge fans de bioscoop in stapten en werden ontvangen door Heero. Een voor een mochten ze op de foto met de mascotte om vervolgens de grote filmzaal binnen te stappen. Daar keken de kinderen samen naar de film 'Everest De Jonge Yeti' (2D). In de pauze konden de kinderen genieten van een beker ranja en een zakje popcorn.

Na afloop van de film werden de spelers een voor een naar binnengeroepen voor een heuse persconferentie. Hier konden bijna alle kinderen hun vraag stellen aan de spelers. Er werd onder andere gevraagd naar het idool en lievelingseten van de spelers. Ook vroegen de leden zich af of de spelers vroeger een knuffel hadden. Hier werd door alledrie 'ja' op geantwoord.

62596cb305be7.jpg

Daarna was het tijd voor een Meet & Greet met handtekeningen. Na afloop kregen alle kinderen een goodiebag mee naar huis. Tussen de goodiebags bevonden zich ook twee ‘gouden’ exemplaren: eentje met ‘drie maanden gratis naar de film bij De Bios Drachten’ en in de andere zaten vier toegangskaarten voor sc Heerenveen - FC Groningen.
 
Een gedeelte van de groep bleef nog voor een maaltijd in het restaurant van De Bios Drachten. Het was zeker een topmiddag voor zowel de kinderen als de spelers. Klik hier voor meer informatie over kidsclub partner De Bios Drachten.