Nog drie dagen tot de FeanDei: gastsprekers

03 juli 2019 16:44

Over drie dagen vindt de jaarlijkse en traditionele FeanDei plaats. Op zaterdag 6 juli organiseert sc Heerenveen de open dag, speciaal voor al zijn supporters. Op onze website blikken we vooruit op deze dag, met vandaag: onze gastsprekers.

61272d721db8f.jpg
Hoofdtrainer Johnny Jansen is aan het woord

Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van diverse gastsprekers: hoofdtrainer Johnny Jansen, assistent-scheidsrechter Erwin Zeinstra, eSporter Niels Krist, diëtiste Sita Veenstra en voetbalsters Elze Huls en Elise Meijerink van het vrouwenteam van sc Heerenveen.

De gastsprekers doen hun verhaal twee keer. Tussen 13.45 en 14.15 uur en tussen 14.25 en 14.55 uur zullen zij op diverse locaties in het Abe Lenstra stadion een presentatie geven.

Waar moet ik zijn?
In de omloop van supportersvereniging Nieuw Noord zal kersvers hoofdtrainer Jansen spreken. Assistent-scheidsrechter Zeinstra uit Dronryp legt de nieuwe voetbalspelregels uit, die per 1 juni zijn ingegaan. Benieuwd wanneer het wel of geen hands is? De rechterhand van toparbiter Björn Kuipers houdt zijn verhaal in de EAS Zaal.

Ben je gek op gamen en het spelen van FIFA? Dan mag je de presentatie van Krist zeker niet missen. De eSporter geeft zijn presentatie in Fryslân Fean Plaza. Ben je niet zo'n gamer en meer geïnteresseerd in voeding en alles wat daarbij komt kijken? Dan moet je bij diëtiste Veenstra zijn, in Restaurant Ambiance.

Tot slot geven voetbalsters Huls en Meijerink van het vrouwenteam jou een inkijkje in het leven van een speelster van sc Heerenveen. In zakenloges 14 en 15 vertellen zij alles over wat jij altijd al had willen weten.

Klik op de afbeelding hieronder voor de plattegrond van de FeanDei 2019.