Seizoenkaarthouders gratis naar bekerduel

15 november 2019 11:22

Supporters met een seizoenkaart van sc Heerenveen krijgen gratis toegang tot de bekerwedstrijd tegen Roda JC op dinsdag 17 december (aftrap: 19.45 uur). Bovendien nemen zij voor slechts 5 euro familie, vrienden of kennissen mee naar het duel in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. De kaartverkoop, waarbij vrije verkoop geldt, start maandag om 9.00 uur.

6296436a6fe90.jpg

Bij de wedstrijd tegen Roda JC kunnen seizoenkaarthouders uiteraard op hun eigen, vertrouwde stoel zitten, maar de plekken in het stadion zijn bij dit duel niet gereserveerd. De seizoenkaart geeft toegang tot het vak, maar voor de rest geldt 'vrije zit'.

De reden is dat we seizoenkaarthouders de mogelijkheid willen bieden bij hun meegebrachte familie, vrienden en kennissen te zitten, die voor slechts 5 euro per persoon naar de wedstrijd tegen Roda JC meegenomen kunnen worden.

Niet-seizoenkaarthouders
Voor het bekerduel met Roda JC geldt vrije verkoop, wat betekent dat ook zonder seizoen- of clubkaart kaarten gekocht kunnen worden. Voor niet-seizoenkaarthouders kosten tickets voor het bekerduel 10 euro per stuk, ongeacht leeftijd en ongeacht vak.

Interessanter voor niet-seizoenkaarthouders wellicht is onze speciale Decemberactie. Supporters die vóór woensdag 4 december een ticket voor sc Heerenveen - Willem II (vrijdag 13 december, 20.00 uur) en/of sc Heerenveen - Heracles Almelo (zaterdag 21 december, 18.30 uur) kopen, ontvangen op een later moment van ons een kortingscode waarmee een gratis kaart voor het duel met Roda JC verkregen kan worden.

Supporters die al een of meerdere toegangskaarten hebben gekocht voor Willem II- en/of Heracles Almelo-thuis, krijgen binnenkort via de mail een kortingscode toegestuurd.