Seizoenkaarthouders gratis naar "Roda JC"

17 december 2019 15:45

Supporters met een seizoenkaart van sc Heerenveen krijgen dinsdag gratis toegang tot de bekerwedstrijd tegen Roda JC (aftrap: 19.45 uur). Bij het duel in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker geldt vrije verkoop. Niet-seizoenkaarthouders kopen tickets voor 10 euro per stuk, ongeacht leeftijd en ongeacht vak.

6296436a6fe90.jpg

Bij de wedstrijd tegen Roda JC kunnen seizoenkaarthouders uiteraard op hun eigen, vertrouwde stoel zitten, maar de plekken in het Abe Lenstra stadion zijn bij dit duel niet gereserveerd. De seizoenkaart geeft toegang tot het vak, voor de rest geldt 'vrije zit'.

De reden is dat we seizoenkaarthouders de mogelijkheid willen bieden bij hun meegebrachte familie, vrienden en kennissen te zitten, die voor slechts 5 euro per persoon naar de wedstrijd tegen Roda JC meegenomen kunnen worden.

Let op: seizoenkaarthouders kunnen vanavond niet gratis reizen met Arriva. De actie met Arriva geldt alleen voor thuiswedstrijden in de Eredivisie.

Niet-seizoenkaarthouders
Voor het bekerduel met Roda JC geldt vrije verkoop, wat betekent dat ook zonder seizoen- of clubkaart ongelimiteerd kaarten gekocht kunnen worden. Voor niet-seizoenkaarthouders kosten tickets voor het bekerduel 10 euro per stuk.