Selectie bezoekt ziekenhuis Tjongerschans

13 november 2019 15:11

Vrolijke gezichten toverde de selectie van sc Heerenveen dinsdag tevoorschijn in ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen. De spelers, stafleden en Heero brachten bezoekjes aan diverse afdelingen en hielpen het ziekenhuispersoneel met het uitdelen van de warme maaltijden aan de patiënten.

62935639b6f80.jpg

De spelers, stafleden en Heero kwamen met de spelersbus van sc Heerenveen aan bij de hoofdingang van Tjongerschans, waar Bert Tromp de afvaardiging ontving. De manager facilitair bedrijf van het ziekenhuis was blij dat de selectie dit jaar wederom het ziekenhuis bezocht. 'Als je in het ziekenhuis ligt is het krijgen van de maaltijd een hoogtepuntje. Nu de spelers dit ook nog eens op zich nemen, is wel heel erg mooi.'

De spelers en stafleden gingen in groepjes langs de verschillende afdelingen. Zo ging Warner Hahn met Heero naar de kinderafdeling waar hij bij een aantal pasgeboren baby's en ouders langsging om knuffels uit te delen. Daarnaast maakten de twee een kersverse vader van een tweeling blij met twee kaarten voor de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Hij, de patiënten, Tjongerschans en sc Heerenveen kijken terug op een geslaagd bezoek.

Reportage
Ook sc Heerenveen TV was aanwezig in Tjongerschans en maakte een reportage. Die is donderdag te zien in de Club TV-uitzending op FOX Sports 1, vanaf 18.50 uur.