Boso verlengt en upgradet sponsorcontract

08 juli 2020 13:46

sc Heerenveen en Boso hebben een vernieuwde sponsorovereenkomst ondertekend. Het bedrijf uit Sneek is al jaren partner en blijft ook de komende drie seizoenen aan de Friese eredivisionist verbonden. Daarnaast maakt Boso, een van de grootste producenten en leveranciers van poets- en hygiëneproducten, de stap van co-sponsor naar beloftepartner.

646239a5b7579.jpg
V.l.n.r.: Cees Roozemond, directeur Sietze van der Krieke van Boso en Martin Koopman

Boso is de vaste leverancier van de facilitaire middelen die sc Heerenveen gebruikt. Sinds kort staan in het Abe Lenstra stadion ook desinfectiestations van Boso. Daarmee desinfecteren spelers, medewerkers en bezoekers voor binnenkomst eerst hun handen, in een tijd waarin hygiëne misschien wel belangrijker is dan ooit.


Boso verkoopt alles op het gebied van (hygiëne-)poetsdoeken, vochtige handreinigingsdoeken en absorptiemateriaal. Het is als Fries bedrijf trots om officieel sponsor en leverancier te zijn van sc Heerenveen. Directeur Sietze van der Krieke: "Dit is een prachtige samenwerking. Bij Boso zijn we allemaal voetbalfans, dus dat maakt het alleen maar mooier."