Jeugdoverzicht: O19 wint van FC Twente

09 maart 2020 14:05

Behalve het eerste elftal kwam zaterdag ook de jeugd van sc Heerenveen in actie. Voor vier van de zes jeugdteams stond er een competitiewedstrijd op het programma: driemaal winst en één keer verlies. Een overzicht.

64166cf045571.png

Onder 19
sc Heerenveen Onder 19 boekte de eerste overwinning in de kampioenspoule. Op Sportpark Skoatterwâld werd in een spannend duel gewonnen van FC Twente (4-3). Trefzeker voor het team van trainer Menno van Dam waren Teun Wilke Braams, Djenahro Nunumete (tweemaal) en Rinor Zejnullahu.

Foto's van sc Heerenveen Onder 19 - FC Twente O19:

Onder 17
sc Heerenveen Onder 17 verloor op bezoek bij Feyenoord (5-1). De ploeg van trainer Wilco Hellinga begon goed en was de bovenliggende partij. Een Friese voorsprong hing in de lucht, maar toch kwamen de Rotterdammers na een halfuur spelen aan de leiding (1-0).

Na rust werd de achterstand groter en stond sc Heerenveen na een uur spelen met 3-0 achter. Op aangeven van Dimitris Rallis scoorde Trustin van ‘t Loo de 3-1. De Friezen namen daarna iets meer risico, maar dat had niet het gewenste resultaat. Feyenoord liep uiteindelijk uit naar een 5-1 overwinning.