Medejubilaris De Heeren van Rinsma verlengt contract

22 oktober 2020 15:15

De Heeren van Rinsma is ook de komende drie seizoenen de officiële kledingpartner van sc Heerenveen. Daarmee wordt de succesvolle samenwerking voortgezet die in 2017 is begonnen. De herenmodespeciaalzaak uit Gorredijk, die dit jaar zijn vijfjarig bestaan viert, levert sc Heerenveen onder meer de clubkostuums.

653133ebea6f5.jpg
V.l.n.r.: Sake Rinsma (De Heeren van Rinsma), Martin Koopman (sc Heerenveen) en Wytze Peenstra (De Heeren van Rinsma)

De Heeren van Rinsma is verheugd met het verlengen van het partnerschap. "Juist nu is het zaak om bij elkaar te blijven", zegt Sake Rinsma, met Wytze Peenstra eigenaar van de modewinkel. "We zijn beiden idolaat van sc Heerenveen. Als jonge jongens droomden we ervan om een contract te hebben bij de mooiste club van Nederland. Nu dat in 2017 eindelijk is gelukt laten we ons niet van het veld jagen door de coronacrisis. Samen komen we sterker uit deze periode."

Op zijn beurt is ook sc Heerenveen meer dan content met het voortzetten van de samenwerking. "De Heeren van Rinsma is een begrip", stelt commercieel manager Martin Koopman. "Dan is het prachtig dat zo'n mooi, energiek en modern bedrijf aan onze voetbalclub verbonden wil zijn en wil blijven. Zeker in deze tijd. We zijn De Heeren van Rinsma zeer erkentelijk voor het vertrouwen en kijken uit naar de gezamenlijke toekomst."