Nationale oproepen voor spelers sc Heerenveen

04 november 2020 20:38

Verdedigers Pawel Bochniewicz (Polen) en Ibrahim Dresevic (Kosovo) en aanvallers Ulysses Llanez (Amerika) en Benjamin Nygren (Zweden) zijn door hun bondscoaches opgeroepen voor de komende interlandperiode. Naast het viertal zouden in de loop van de week teamgenoten bij sc Heerenveen ook nog een uitnodiging kunnen ontvangen.

65443c99dd13a.jpg

Bochniewicz komt volgende week woensdag met Polen in actie tegen Oekraïne (vriendschappelijk). Daarna staan twee Nations League-wedstrijden op het programma: Italië (zondag 15 november) en Nederland (woensdag 18 november).

Dresevic komt ook volgende week woensdag in actie. Met Kosovo oefent hij tegen Albanië. Daarna staan twee Nations League-duels op de agenda: Slovenië (zondag 15 november) en Moldavië (woensdag 18 november).

Llanez speelt met de Amerikaanse nationale ploeg twee oefeninterlands in Europa. Op donderdag 12 november spelen de Amerikanen tegen Wales en op maandag 16 november tegen Panama.

Voor Nygren en Zweden Onder 21 staan twee EK-kwalificatiewedstrijden op het programma: Armenië (vrijdag 13 november) en Italië (woensdag 18 november).