Nieuw: vraag-en-aanbodplatform voor sponsoren

27 maart 2020 11:06

Terwijl Nederland momenteel strijd voert tegen het coronavirus, wil sc Heerenveen niet langs de zijlijn toekijken, maar graag hulp bieden waar het kan. Om die reden heeft de club in samenwerking met appontwikkelaar Bundeling een plek gecreëerd waar vraag en aanbod van onze OSSH-leden samenkomen, zodat we elkaar kunnen helpen.

6424914d32149.jpg

Ten tijde van de coronacrisis gelden in Nederland ingrijpende maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Daarbij leiden we momenteel een leven, zoals we dat niet gewend zijn. Dit merken we privé, maar ook zakelijk. Om elkaar te helpen in deze bizarre en onzekere periode kunnen onze businessclubleden in de OSSH-app gebruikmaken van een vraag-en-aanbodplatform.

Hoe werkt het?
Heel simpel. In de OSSH-app is vanaf nu de functie 'vraag en aanbod' geïnstalleerd. Hier kunnen onze OSSH-leden hulpvragen plaatsen, initiatieven delen of juist hun hulp aanbieden. Op die manier kunnen we elkaar helpen en benutten we de kracht van ons zakelijke netwerk.

Exclusief
De OSSH-app is exclusief voor onze businessclubleden en biedt u en uw organisatie vele voordelen. De app maakt het onder andere mogelijk om 24/7 met de andere OSSH-leden in contact te komen en te blijven, uzelf aan te melden voor evenementen en zakelijk nieuws te raadplegen.

Downloaden
De OSSH-app is te downloaden via zowel de App Store (Apple) als de Google Play Store (Android). Om de app via de App Store in te laden, is het eerst nodig de Bundeling-app te downloaden, voordat de OSSH-app kan worden geïnstalleerd. Op Android-smartphones kan via de Google Play Store meteen de OSSH-app worden gedownload. Bent u OSSH-lid, maar heeft u de app nog niet? Neem dan contact op met uw accountmanager.