Wel of niet bij VVV-thuis? Check je mail of deze lijst

20 september 2020 10:11

sc Heerenveen heeft zondagochtend de mailingen verstuurd over het wel en niet mogen bijwonen van het thuisduel met VVV-Venlo. Na de succesvolle eerste coronawedstrijd laat de club zaterdag 6.500 mensen toe, waarbij nog steeds de veiligheid van iedereen gegarandeerd kan worden. Alleen naar de supporters die hebben laten weten VVV-Venlo-thuis te willen bezoeken, is de mail verstuurd.

651423c9f9e58.jpg

Naast mailingen heeft sc Heerenveen ook een lijst online gezet om bekend te maken welke supporters zijn uitgenodigd voor het thuisduel met VVV-Venlo. Als jouw relatienummer in deze lijst voorkomt, stuurt de club jou via de mail in de loop van de week een toegangsbewijs. Zorg dat jouw e-mailadres juist geregistreerd staat in jouw Mijn Heerenveen-omgeving.

Alle corona-informatie
Veiligheid staat bij sc Heerenveen voorop; toeschouwersaantallen komen noodgedwongen – door het coronaprotocol en het verkijgen van een vergunning – in deze fase helaas op de tweede plaats. De hele uitleg over de verdeling van wedstrijdkaarten in coronatijd staat op de speciale coronapagina. Ingeloot? Hieronder lees je alle praktische informatie voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo.

E-ticket
- Je ontvangt van sc Heerenveen een e-ticket. Dit jouw persoonlijke toegangsbewijs. Je vindt het e-ticket ook in jouw Mijn Heerenveen-omgeving (onder 'Mijn e-tickets'). Er kan gevraagd worden naar uw identiteitsbewijs
- Alleen het e-ticket geeft jou toegang tot het stadion. Jouw seizoenkaart is bij wedstrijden in coronatijd NIET geldig
- Het e-ticket wordt in de loop van komende week naar jou opgestuurd. Neem deze geprint mee naar de wedstrijd
- De plek op het e-ticket kan niet geruild worden met een andere plaats in het stadion

Faciliteiten
- Bij jouw e-ticket krijg je ook de stadionplattegrond. Op het e-ticket staat welke ingang je moet nemen. Kijk op de stadionplattegrond waar je moet zijn. Het stadion is vanaf 18.30 uur geopend. De wedstrijd begint om 20.00 uur
- Bij elke ingang van het stadion vindt een gezondheidscheck plaats
- Op alle vier de hoeken van het stadion tref je informatiepunten. Voor alle vragen kun je daar terecht
- Alle cateringpunten in de grachten van Zuid en Noord zijn geopend. Overige cateringpunten bevinden zich op de omloop en in Fean Plaza (zie stadionplattegrond)
- Alle toiletruimten zijn geopend (in de gracht, op de omloop en in Fean Plaza)
- Na afloop van de wedstrijd kun je op aanwijzingen van de stewards het stadion gefaseerd verlaten

Retour
- Ben je alsnog verhinderd om de wedstrijd tegen VVV-Venlo te bezoeken? Meld je dan vóór vrijdag 16.00 uur af, zodat sc Heerenveen een andere seizoenkaarthouder die is 'uitgeloot' alsnog blij kan maken
- Ben je verhinderd en meld je je niet af? Dan verkleint dat je kans op een e-ticket voor de volgende thuiswedstrijd

Veilig en verantwoord
We rekenen bij alle coronamaatregelen die we moeten treffen op je begrip en medewerking. Alleen samen zorgen we ervoor dat we in deze tijd veilig en verantwoord een wedstrijd kunnen organiseren. Op deze manier kunnen we met elkaar weer genieten van ons voetbal, van onze club.