Contract met Eisma Media Groep opengebroken en verlengd

08 juni 2021 15:25

sc Heerenveen en Eisma Media Groep blijven ook de komende drie jaar aan elkaar verbonden. Het huidige contract met de Friese uitgever van hoogwaardige communicatieproducten en -diensten is opengebroken en verlengd tot en met de zomer van 2024. Tot die tijd blijft ook het logo van Eisma Media Groep te zien op de voorkant van het shirt van het G-team.

Eisma Media Groep
Egbert van Hes (CEO Eisma Media Groep) en Martin Koopman (commercieel manager sc Heerenveen).


Eisma Media Groep is verheugd met de nieuwe overeenkomst, zegt CEO Egbert van Hes: "In onze bedrijven gaan we, net zoals bij onze club, voor continuïteit en loyaliteit en daarmee mei-inoar foarút. Daarnaast vinden we het fantastisch om hoofdsponsor te zijn én te blijven van het G-team, zodat deze spelers kunnen blijven voetballen in de Bijzondere Eredivisie. Met dit nieuwe contract verlengen we ook ons partnerschap met het Foppe Fonds, dat hiermee de komende drie jaar op de achterkant van het shirt van de G-voetballers blijft staan."

sc Heerenveen is Eisma Media Groep dankbaar voor het vertrouwen. "Met deze nieuwe overeenkomst zijn sc Heerenveen en Eisma Media Groep straks 33 jaar aan elkaar verbonden. Dat is bijzonder en daar zijn we trots op", zegt commercieel manager Martin Koopman.