De Tour de Fryslân gaat van start in Dokkum

01 juli 2021 09:35

Hoewel het EK nog in volle gang is, kijkt sc Heerenveen al reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen. Er gaat niets boven wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord, PSV, FC Groningen en natuurlijk SC Cambuur, en dat in volle stadions. Wij hebben er ontzettend veel zin in en trekken daarom de provincie in. Eerste stop van de Tour de Fryslân: komende zaterdag in Dokkum.

Tour De Fryslân


Na een bijzonder seizoen waarin sc Heerenveen bijna alle wedstrijden voor lege tribunes moest spelen, is de hunkering naar de terugkeer van onze supporters enorm. Omdat het nog even duurt voordat de competitie begint en we onze twaalfde man weer mogen verwelkomen, draaien we het in de zomer voor even om: wij komen júllie kant op.

Vlag ophalen
Met de Tour de Fryslân trekken we door de provincie en bezoeken we een aantal plaatsen. Heero gaat mee voor de jongste supporters, er is een schotmeter en infostand, seizoenkaarthouders kunnen hun vlag ophalen en collega’s van de commerciële afdeling zijn aanwezig voor (potentiële) zakelijke relaties. Een en al gezelligheid.

Binnenkort maakt sc Heerenveen bekend welke locaties in Friesland – naast Dokkum – door de Tour de Fryslân wordt aangedaan. Het uiteindelijke doel? Een weer vol en kolkend Abe Lenstra stadion. De start van de tour vindt plaats komende zaterdag in Dokkum. Van 11.00 tot 16.00 uur bij de Albert Heijn en Brouwerij Dockum. Het adres is Koophandel 10, 9101 WV in Dokkum. Kom jij ook?