Hang je poster op en maak kans op deze prijzen

09 april 2021 14:55

Naast allerlei voordelen ontvangen seizoenkaartverlengers ook een poster van sc Heerenveen. Met dit plakkaat achter het raam kondig je niet alleen De verlenging aan, maar laat je vooral voorbijgangers weten dat ze bij jou een kortingscode kunnen halen. Bovendien maak je kans op mooie prijzen.

13062012273895 FPH3710

Bij supporters die hun seizoenkaart verlengen valt de poster binnen twee weken na afronding van de seizoenkaartaankoop op de deurmat. Op de A2 wordt De verlenging aangekondigd en zien mensen die voorbij lopen, fietsen of rijden dat ze jou naar een kortingscode kunnen vragen.

Meelunchen en dug-out
Zolang de actie duurt verloot sc Heerenveen onder alle posterophangers elke week een lunch-mee-met-de-selectieprijs (voor twee personen) en elke maand een dug-outprijs, waarbij je een thuiswedstrijd beleeft vanuit de sponsordug-out langs de rand van het veld (voor twee personen). En, het kan ook zomaar zo zijn dat je spontaan wordt verrast…

Wat moet je doen om kans te maken? Maak een foto van jouw poster achter het raam en deel ‘m op social media met de hashtag #TerugNaarHeerenveen. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. De winactie loopt tot dinsdag 1 juni.