'It Pompebledsje' zoekt nieuwe redacteuren

06 mei 2021 19:25

De redactie van It Pompebledsje is op zoek naar vers schrijversbloed. Deze enthousiaste groep vrijwilligers zorgt voor de leuke en sprankelende artikelen in het programmaboekje van de club. Nu speurt de redactie naar versterking. Heb jij gevoel voor taal en een hart voor sc Heerenveen? Dan is It Pompebledsje op zoek naar jou.

Pompebledsje


It Pompebledsje stelde een vacaturetekst op:

Binnen de rol van redacteur ben je verantwoordelijk voor het schrijven van artikelen die zullen verschijnen in het programmaboekje.

Jouw competenties:

  • Gevoel voor taal: jouw teksten zijn foutloos en je weet de juiste tone-of-voice te raken
  • Mondeling communiceren: je schrijft niet alleen, maar neemt ook interviews af waarbij je goede vragen moet kunnen stellen en goed moet kunnen luisteren
  • Creativiteit: je bent in staat onderwerpen op een originele manier te belichten
  • Brede belangstelling: je interviewt verschillende mensen met diverse functies binnen de club
  • Zelfstandig werken: je bepaalt zelf hoe je het werk aanpakt
  • Plannen en organiseren: je hebt te maken met deadlines. Daarin is het belangrijk dat je over organisatievermogen beschikt

Wij bieden je een mogelijkheid je te ontwikkelen in de journalistiek en een unieke kans om in contact te komen met mensen binnen de club. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor je werkzaamheden. Enthousiast over deze functie? Stuur je motivatie en cv naar itpompebledsje.eindredactie@gmail.com.