Jeugdoverzicht: Onder 17 wint bij Feyenoord

25 oktober 2021 11:10

Behalve het eerste elftal kwamen afgelopen weekend ook drie teams van de jeugdacademie in actie. Onder 21 en Onder 18 gingen onderuit, maar Onder 17 boekte een knappe overwinning op bezoek bij Feyenoord. Een overzicht.

Kv6cddfv

Onder 21
Onder 21 verloor afgelopen zaterdag in eigen huis van FC Twente/Heracles Academie. Vlak voor rust ging het mis voor de ploeg van trainer Menno van Dam. De Tukkers scoorden in een tijdsbestek van negen minuten drie keer (0-3).

Onder 18
Een pittig affiche op papier voor Onder 18 en dat bleek ook in de praktijk het geval. Ajax was in de hoofdstad met grote cijfers te sterk voor het team van trainer Niek Westra (8-1). De enige Friese goal werd gemaakt door een speler van Ajax.

Onder 17
Ook voor Onder 17 een zware opgave, maar de ploeg van trainer Wilco Hellinga gaf Feyenoord klop. In Rotterdam wonnen de Friezen met 1-3, dankzij doelpunten van Xavi Woudstra (twee keer) en Dimitris Rallis.