Seizoenkaartcampagne gestart: dit moet je weten

03 april 2021 07:30

sc Heerenveen is zaterdag officieel gestart met de seizoenkaartcampagne. De campagne heet De verlenging en zet de twaalfde man centraal met verlengvoordelen en unieke content. De slogan luidt 'Een voor een terug naar Heerenveen', waarmee de club iedereen met een pompeblêdhert oproept terug te keren om straks te zorgen voor weer een vol en kolkend Abe Lenstra stadion.


Supporters hadden al de mogelijkheid hun seizoenkaart te verlengen, maar vanaf zaterdag is de campagne richting het seizoen 2021/2022 officieel begonnen. Daarbij zijn nu ook alle voordelen bekendgemaakt die iedere supporter ontvangt bij het verlengen van de seizoenkaart vóór dinsdag 1 juni:

  • je helpt sc Heerenveen op weg om de ambities waar te maken
  • je ontvangt vier kortingscodes van 50 procent waarmee vier 'nieuwe fans' een seizoenkaart kunnen aanschaffen voor de helft van de prijs
  • je maakt kans op een VIP-arrangement voor zes personen in een zakenloge
  • je ontvangt 20 procent korting op het wedstrijdshirt (incl. naam en rugnummer)
  • je ontvangt vijf consumptiebonnen (waarmee jij het eerste rondje kunt halen voor jou en jouw vier ‘nieuwe fans’)
  • je hebt de mogelijkheid om je seizoenkaart gespreid te betalen

Een vol en kolkend stadion
Zodra het weer kan en mag gaat sc Heerenveen voor een vol en kolkend Abe Lenstra stadion. Om dat voor elkaar te krijgen, krijgen de verlengers vier kortingscodes van 50 procent. Daarmee kunnen vier 'nieuwe fans' – supporters zonder seizoenkaart in 2020/2021 – een seizoenkaart kopen voor de helft van de prijs. Eventueel kan de verlenger iets met de nieuwe seizoenkaarthouders afspreken, zodat alle vijf profiteren van de korting.

'Nieuwe fans' kunnen bij het aanschaffen van een seizoenkaart vanaf nu – tot zondag 1 augustus – gebruikmaken van een kortingscode. Daarbij zijn niet alle stoelen in het Abe Lenstra stadion beschikbaar: de plekken van de huidige seizoenkaarthouders blijven gereserveerd tot dinsdag 1 juni. Daarna vindt de reguliere verkoop plaats.

Nieuw: voor twee jaar en flexibel
Supporters hebben specifieke wensen en daar luistert sc Heerenveen graag naar. Zo is er de afgelopen jaren een staan-, familie- en comfortvak gerealiseerd. In aanloop naar het seizoen 2021/2022 speelt de club opnieuw in op behoeften vanuit de achterban met twee nieuwe typen seizoenkaart: de tweejarige en de flexibele seizoenkaart.

Nieuw: gespreid betalen
Niet zelden kreeg sc Heerenveen tijdens voorgaande seizoenkaartcampagnes de vraag of het ook mogelijk is de seizoenkaart in termijnen te betalen. Ook aan dat verzoek vanuit heeft de club gehoor gegeven. De seizoenkaart gespreid betalen kan nu voor het eerst. Vanaf de aftrap van de officiële seizoenkaartcampagne is dit mogelijk.

Vragen?
Op de website van sc Heerenveen is alle informatie over de seizoenkaart(campagne) is te lezen. Daarnaast is er lijst opgesteld met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, maar ben je wel op zoek naar antwoord? Neem dan contact op met onze afdeling Supporters Service.