Voordeel voor fan dankzij partnerschap met Budget Thuis

08 juli 2021 10:00

De komende drie jaar slaan sc Heerenveen en energie- en telecomaanbieder Budget Thuis de handen ineen. Dankzij het partnerschap krijgen supporters van sc Heerenveen de mogelijkheid voordelig hun energie en telecom onder één dak af te sluiten. De samenwerking wordt gevierd met een gaaf welkomstcadeau voor nieuwe klanten bij Budget Energie: een gloednieuw wedstrijdshirt, inclusief naam, rugnummer en badges.

Foto Budgetthuis
V.l.n.r.: Fatih Eroglu (partnermanager Budget Thuis), Annemiek Scheltinga (salesmanager sc Heerenveen), Willem Opmeer (manager business development Budget Thuis), Paul Spijkerman (B2B marketingspecialist sc Heerenveen) en Edward Jousma (accountmanager supporters sc Heerenveen).


'Werkt gewoon'. Dat is niet alleen de achterliggende gedachte bij de diensten van Budget Thuis, maar ook wat beide partijen bij elkaar brengt. "En er zijn meer overeenkomsten", zegt Sebastiaan Rigter, sales director bij Budget Thuis. "Wij staan niet alleen voor nuchterheid en betrouwbaarheid, maar we tonen ook lef, houden van een uitdaging en werken vanuit een positieve opvatting. Daar herkennen we elkaar in. Een partnerschap is dan gewoon een logisch vervolg."

Een win-win-winsituatie
Op zijn beurt is sc Heerenveen ook blij met en trots op de samenwerking met Budget Thuis, zo laat salesmanager Annemiek Scheltinga weten. "Onze kernwaarden passen perfect bij elkaar, zoals Sebastiaan schetst. Het unieke aan dit partnerschap is, is dat de supporters van sc Heerenveen direct van de samenwerking met Budget Thuis kunnen profiteren. Een win-win-winsituatie."

23062021275109 DSC 5132
V.l.n.r.: Annemiek Scheltinga, Willem Opmeer en Fatih Eroglu.


Besparen én een wedstrijdshirt scoren

Speciaal voor de supporters van sc Heerenveen heeft Budget Energie een heel voordelig aanbod voor 100% groene stroom en gas samengesteld. Word klant, verzeker jezelf van een gepersonaliseerd wedstrijdshirt én bespaar op je energie. En kies je nú voor Budget Energie? Dan maak je ook nog eens kans om een van de 101 gelukkigen te zijn, die mee mag doen aan een training van hoofdtrainer Johnny Jansen. Klinkt goed, toch?

Over Budget Thuis
Budget Thuis biedt producten aan die je thuis móét hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. En je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs. En als je de diensten van Budget Thuis (Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel) combineert, dan profiteer je ook nog eens elke maand van combikorting, bovenop de al lage prijs. En wel zo handig: al je energie en telecomdiensten onder één dak.