"Wat is er mooier dan via voetbal ondernemers te ontmoeten?"

07 oktober 2021 11:50

sc Heerenveen heeft Baker Tilly mogen verwelkomen als nieuw lid van zakenclub OSSH. Onlangs opende het accountancy- en belastingadvieskantoor (maar Baker Tilly is meer dan dat) een nieuwe vestiging in Groningen. Het bedrijf wil via sc Heerenveen de naamsbekendheid in de regio vergroten.

BT3


Baker Tilly is meer dan een accountancy- en belastingadvieskantoor. "Wij bieden oplossingen voor vragen die ondernemers bezighouden", zegt Daniël Engwerda, partner bij Baker Tilly en verantwoordelijk voor de vestiging in Groningen. "We zouden graag aansluiten bij het netwerk van de OSSH. Wat is er mooier dan via voetbal ondernemers in deze regio te ontmoeten?"

Engwerda komt samen met Auke van der Meer – belastingadviseur bij Baker Tilly – al jaren bij sc Heerenveen. Ze volgen de club al van jongs af aan en zijn tegenwoordig ook met hun eigen kinderen op de tribune te vinden. "Wat ons vooral aanspreekt is de ongedwongenheid bij de club. Dat verwachten we ook te ervaren binnen de zakenclub."

Baker Tilly heeft recent een nieuwe vestiging in Groningen geopend om van daaruit de noordelijke markt te bedienen. "Net als op onze andere vestigingen willen we dienstverlening bieden vanuit de volle breedte. Niet alleen het controleren van jaarrekeningen en belastingadvies, maar ook advies over andere ondernemersvraagstukken. We weten zeker dat daar ook in het Noorden behoefte aan is."