"We willen graag ons netwerk in het Noorden uitbreiden"

22 december 2021 10:50

Een nieuw lid voor de businessclub van sc Heerenveen: Kooy Transport. Het transportbedrijf uit Heerenveen verbindt zich voor vier jaar als sponsor aan de Friese eredivisionist. Kooy Transport bestaat al sinds 1938 en transporteert containers van en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen.

23112021285738 DSC 2888
Salesmanager Annemiek Scheltinga (sc Heerenveen) en directeur Sytze van der Kooy (Kooy Transport).


Kooy Transport richt zich op het vervoer van containers over de weg. "We zijn expert in transport van internationale verschepingen in zeecontainers en alles wat daar bij komt kijken", licht directeur Sytze van der Kooy toe. "We zijn een Fries bedrijf met ons netwerk en werkzaamheden in voornamelijk de regio Rotterdam. Als sponsor van sc Heerenveen willen we graag ons netwerk in het Noorden uitbreiden."

De keuze voor sc Heerenveen en businessclub OSSH is een bewuste. Van der Kooy: "sc Heerenveen kent een unieke uitstraling en staat voor betrokkenheid. Dat past zeer goed bij onze organisatie. Betrokkenheid tonen wij door onze focus op de organisatie van transporten, het meedenken in het proces van onze klanten en het sturen op verbeteren."