Dit houdt de voorkeursregeling in voor het uitduel met SC Cambuur

18 augustus 2022 16:27

Het duurt nog een hele poos, maar vanwege de verwachte belangstelling onder supporters om mee te gaan naar het uitduel met SC Cambuur (medio februari 2023), werkt sc Heerenveen met een voorkeursregeling. De regeling is gebaseerd op uitwedstrijdbezoek. Hoe vaker je tot aan de Fryske Derby uitwedstrijden bezoekt, des te eerder je de mogelijkheid krijgt een kaart te kopen voor de clash in Leeuwarden.

19122021286654 DSC 8406


Tot aan SC Cambuur-uit (speelronde 22) speelt sc Heerenveen tien uitwedstrijden. Dit is inclusief Feyenoord-uit: dit duel wordt al meegenomen in de voorkeursregeling. Mogelijk speelt sc Heerenveen tot aan de derby in Leeuwarden nog twee keer buitenshuis, in het TOTO KNVB Bekertoernooi. Alle uitwedstrijden (eredivisie en beker) tellen mee in de regeling. Let op: alleen gescande kaarten worden meegeteld.

Verkoopschema
Om supporters te belonen die sc Heerenveen door het hele land achterna reizen, krijgen degenen die de meeste awaydays noteren als eersten de mogelijkheid een kaart te kopen voor SC Cambuur-uit:

  • Verkoopdag 1: Alle uitwedstrijden bezocht of 1 gemist
  • Verkoopdag 2: Alle uitwedstrijden bezocht of 2 of 3 gemist (mits nog kaarten beschikbaar)
  • Verkoopdag 3: Alle uitwedstrijden bezocht of 4 of 5 of 6 gemist (mits nog kaarten beschikbaar)
  • Verkoopdag 4: Uitwedstrijden bezocht en 7 of meer gemist (mits nog kaarten beschikbaar)
  • Verkoopdag 5: Seizoenkaarthouders (mits nog kaarten beschikbaar)
  • Verkoopdag 6: Clubkaarthouders (mits nog kaarten beschikbaar)

De exacte verkoopdata zijn, net als de speeldatum en -tijd, nog niet bekend. In aanloop naar de derby in Leeuwarden kun je in jouw Mijn Heerenveen jouw tussenstand van het aantal bezochte uitwedstrijden bekijken.

Ook voor de uitwedstrijd tegen FC Volendam hanteert sc Heerenveen een voorkeursregeling. Hoe deze er precies uit komt te zien, maakt de club later bekend via de officiƫle kanalen.